Da Gigi Ristorante Italiano in Veenendaal

Da Gigi Ristorante Italiano - VeenendaalAls verjaardagscadeau voor Michel zijn we vandaag lekker wezen eten bij Italiaans restaurant Da Gigi. We zouden er ooit eerder gaan eten maar hadden toen niet gereserveerd en er was toen echt geen plekje meer vrij. Vandaag hadden we vooraf gereserveerd om zeker te zijn van een plekje. Wat we hebben gekozen? In ieder geval allemaal een voor- hoofd- en nagerecht. Michel had een Zuppa di Cipolla, een Italiaanse uiensoep, de bekende pizza quattro stagionne en een Tira mi su. Britt nam Funghi a la crema, champignons met ham in roomsaus, Misto a Forno lasagne en tortellini uit de oven en een Coppa da Gigi een coupe huisgemaakt vruchtenijs. Zelf had ik ook Funghi a la crema, champignons met ham in roomsaus, Lasagne en een Torta di Cioccolata, warme chocolade taart met slagroom. Alle drie hebben we zeker gesmuld!

Da Gigi Ristorante Italiano
Patrimoniumlaan 36
3904 AE Veenendaal
Tel: 0318-512140


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel