Da Gigi Ristorante Italiano in Veenendaal

Da Gigi Ristorante Italiano - VeenendaalAls verjaardagscadeau voor Michel zijn we vandaag lekker wezen eten bij Italiaans restaurant Da Gigi. We zouden er ooit eerder gaan eten maar hadden toen niet gereserveerd en er was toen echt geen plekje meer vrij. Vandaag hadden we vooraf gereserveerd om zeker te zijn van een plekje. Wat we hebben gekozen? In ieder geval allemaal een voor- hoofd- en nagerecht. Michel had een Zuppa di Cipolla, een Italiaanse uiensoep, de bekende pizza quattro stagionne en een Tira mi su. Britt nam Funghi a la crema, champignons met ham in roomsaus, Misto a Forno lasagne en tortellini uit de oven en een Coppa da Gigi een coupe huisgemaakt vruchtenijs. Zelf had ik ook Funghi a la crema, champignons met ham in roomsaus, Lasagne en een Torta di Cioccolata, warme chocolade taart met slagroom. Alle drie hebben we zeker gesmuld!

Da Gigi Ristorante Italiano
Patrimoniumlaan 36
3904 AE Veenendaal
Tel: 0318-512140


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat