Kipfilet in Tamarinde Marinade en Noedels

Kipfilet met Mango Chutney en Tamarinde Pasta met Noedels

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 eetlepels mangochutney, 3 eetlepels tamarinde pasta, noedels, 1 ui, 1 rode paprika, 125 gram champignons, Conimex teriyaki honing woksaus,

Aantal personen: 2

Kipfilet in Tamarinde Marinade
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 2 eetlepels mangochutney met 3 eetlepels tamarinde pasta. Snij 2 kipfilets een klein stukje in. Smeer de kipfilets helemaal in met een dunne laag tamarinde marinade (niet zoveel als ik dus er op heb gedaan, teveel marinade geeft een zurige smaak). Leg de kipfilets in een ovenschaal of braadslee. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Noedels
Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie op middelhoog vuur 1 in ringen gesneden ui en 1 rode paprika ongeveer 10 minuten tot de het beide zachter is Voeg vervolgens 125 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht is. Voeg de noedels en 1/2 flesje Conimex teriyaki honing woksaus en laat het geheel goed warm worden. Serveer de noedels met de kipfilet in tamarinde pasta. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel