Zoetzure Kapucijners

Zoetzure Kapucijners

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, 1 pot jonge kapucijners, 2 eetlepels ketjap manis, 3 augurken, zilveruitjes,

Fruit 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en kerriepoeder naar smaak. Als de ui zacht is voeg je 1 pot jonge kapucijners toe met 2 eetlepels ketjap manis. Zet het vuur lager en voeg daarna nog 3 in plakjes gesneden augurken en wat zilveruitjes toe en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met rijst of gebakken aardappels. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>