Zoetzure Kapucijners

Zoetzure Kapucijners

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, kerriepoeder, 1 pot jonge kapucijners, 2 eetlepels ketjap manis, 3 augurken, zilveruitjes,

Fruit 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en kerriepoeder naar smaak. Als de ui zacht is voeg je 1 pot jonge kapucijners toe met 2 eetlepels ketjap manis. Zet het vuur lager en voeg daarna nog 3 in plakjes gesneden augurken en wat zilveruitjes toe en laat het geheel nog 10 minuten pruttelen. Serveer met rijst of gebakken aardappels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel