Saltimbocca

saltimbocca

Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 2 blaadjes salie, 4 plakjes parmaham, scheutje witte wijn,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Leg op elke schnitzel 1 blaadje salie. Vouw om elke schnitzel 2 plakjes parmaham. Druk voorzichtig met de achterkant van een mes de parmaham in de schnitzel. Bak de schnitzels aan beide kanten bruin in hete boter. Voeg een scheutjes witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Laat de schnitzels op iets lager vuur verder gaar worden. Zelf hadden we er sperziebonen en aardappelkroketjes bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel