Spaghetti met Maïs en Paprika

Spaghetti met Maïs en Paprika

Ingrediënten: spaghetti, 2 uien, tijm, 250 gram gehakt, 1 gele paprika, 50 ml witte wijn, 1 blik tomaatblokjes, 200 ml bouillon, 1 potje maïs, zout, peper,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde uien met tijm tot het zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg 1 gesneden gele paprika toe en roerbak 2 minuten mee. Giet er 50 ml witte wijn bij en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, 200 ml bouillon en 1 potje uitgelekte maïs toe. Laat het geheel aan de kook komen en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Één reactie op “Spaghetti met Maïs en Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel