Paviljoen De Posbank in Rheden

Paviljoen De Posbank - Rheden Paviljoen De Posbank - Rheden tomatensoep

Terwijl de anderen van warme chocomel met slagroom en respectievelijk een appel-noten plaatgebak en een chocolademuffin zaten te genieten koos ik zelf na de eerste helft van een winterse wandeling voor een pomodori soep met groene pesto en een klein beetje room. Erbij een granenbroodje. Erg lekker. Jammer was dat de bestelling niet helemaal goed liep (onze bestelling werd op een ander tafelnummer gezet in het bestelsysteem, het appel-noten plaatgebak kwam pas nadat ik de soep op had en na navragen waar het nou bleef)

Paviljoen de Posbank
Beekhuizenseweg 1
6991 JM Rheden
Tel: 026-4950930
Fax: 026-4950929


2 reacties op “Paviljoen De Posbank in Rheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat