Paviljoen De Posbank in Rheden

Paviljoen De Posbank - Rheden Paviljoen De Posbank - Rheden tomatensoep

Terwijl de anderen van warme chocomel met slagroom en respectievelijk een appel-noten plaatgebak en een chocolademuffin zaten te genieten koos ik zelf na de eerste helft van een winterse wandeling voor een pomodori soep met groene pesto en een klein beetje room. Erbij een granenbroodje. Erg lekker. Jammer was dat de bestelling niet helemaal goed liep (onze bestelling werd op een ander tafelnummer gezet in het bestelsysteem, het appel-noten plaatgebak kwam pas nadat ik de soep op had en na navragen waar het nou bleef)

Paviljoen de Posbank
Beekhuizenseweg 1
6991 JM Rheden
Tel: 026-4950930
Fax: 026-4950929


2 reacties op “Paviljoen De Posbank in Rheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel