Mie met Broccoli en Kip

Mie met Broccoli en Kip

Ingrediënten: mie, 300 gram broccoli, zout, 1 ui, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 2 eetlepels vissaus, 3 eetlepels zoete chilisaus, 50 gram cashewnoten,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 300 gram broccoli beetgaar in water met wat zout. Giet het af en houd het apart. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe de broccoli roosjes erbij en voeg 2 eetlepels vissaus en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Voeg op het allerlaatst ongeveer 50 gram cashewnoten toe. Serveer de broccoli en kip met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel