Mie met Broccoli en Kip

Mie met Broccoli en Kip
Ingrediƫnten: mie, 300 gram broccoli, zout, 1 ui, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 2 eetlepels vissaus, 3 eetlepels zoete chilisaus, 50 gram cashewnoten,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 300 gram broccoli beetgaar in water met wat zout. Giet het af en houd het apart. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 250 in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe de broccoli roosjes erbij en voeg 2 eetlepels vissaus en 3 eetlepels zoete chilisaus toe. Warm het geheel goed door. Voeg op het allerlaatst ongeveer 50 gram cashewnoten toe. Serveer de broccoli en kip met de mie. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat