Rollade met Tomaat en Mozzarella

Rollade met Tomaat en Mozzarella

Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, tijm, 250 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, 3 tomaten, mozzarella,

Bak 1 rollade rondom bruin. Zet het vuur lager zodra de rollade bruin is en voeg een beetje water toe. Laat de rollade in 45 minuten gaar worden. Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het netje of de touwtjes van de rollade en snij de rollade in plakjes. Zet het even apart. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 ml gezeefde tomaten en een verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook, giet vervolgens de tomatensaus in een ovenschaal. Snij 3 tomaten en 1 bol mozzarella in plakjes. Leg in de ovenschaal de plakjes rollade met daartussen plakjes tomaat en/of mozzarella. Zet de ovenschaal vervolgens 20 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de mozzarella is gesmolten. Lekker met een salade en Vlaamse frieten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel