Rollade met Tomaat en Mozzarella

Rollade met Tomaat en Mozzarella
Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, tijm, 250 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, 3 tomaten, mozzarella,

Bak 1 rollade rondom bruin. Zet het vuur lager zodra de rollade bruin is en voeg een beetje water toe. Laat de rollade in 45 minuten gaar worden. Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal het netje of de touwtjes van de rollade en snij de rollade in plakjes. Zet het even apart. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 ml gezeefde tomaten en een verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook, giet vervolgens de tomatensaus in een ovenschaal. Snij 3 tomaten en 1 bol mozzarella in plakjes. Leg in de ovenschaal de plakjes rollade met daartussen plakjes tomaat en/of mozzarella. Zet de ovenschaal vervolgens 20 minuten in de voorverwarmde oven of totdat de mozzarella is gesmolten. Lekker met een salade en Vlaamse frieten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat