Macaroni met Gehakt en Sperziebonen

Macaroni met Gehakt en Sperziebonen
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 150 gram gehakt, 200 gram diepvries sperziebonen, 100 gram blokjes ham, 200 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Kook de macaroni in kokend water met wat zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is voeg je 150 gram gehakt toe. Rul dit bruin. Voeg vervolgens 200 gram diepvries sperziebonen en 100 gram blokjes ham toe en roerbak kort. Voeg daarna ongeveer 200 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten op lager vuur pruttelen. Serveer met de macaroni en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat