Mie met Kip en Cashewnoten

Mie met Kip en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 50 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot het goudgeel is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Voeg daarna nog 125 gram taugé, 50 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel vissaus toe. Roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg de mie toe aan het kipmengsel en serveer. Strooi er op je bord eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>