Mie met Kip en Cashewnoten

Mie met Kip en Cashewnoten

Ingrediënten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 50 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus,

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot het goudgeel is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Voeg daarna nog 125 gram taugé, 50 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel vissaus toe. Roerbak dit ongeveer 5 minuten. Voeg de mie toe aan het kipmengsel en serveer. Strooi er op je bord eventueel gefruite uitjes over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel