Haaskarbonade Gevuld met Gekruide Roomkaas

Haaskarbonade Gevuld met Gekruide Roomkaas
Ingrediënten: 100 gram roomkaas, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, peterselie, bieslook, 2 haaskarbonades, zout, peper,

Meng 100 gram roomkaas (bijvoorbeeld MonChou) met 1 fijngesnipperd sjalotje, 1 fijngehakt teentje knoflook, bieslook en peterselie. Snij 2 haaskarbonade open als een enveloppe en vul het met het gekruide roomkaas. Kruid de haaskarbonades met zout en peper. Bak de gevulde haaskarbonades om en om bruin in hete boter. Leg vervolgens nog een beetje gekruide roomkaas op de haaskarbonade. Zet het vuur wat lager en laat de haaskarbonades goed gaar worden. Serveer met gebakken aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat