Italiaans Gevulde Schnitzel

Italiaans Gevulde Schnitzel

Ingrediënten: 2 schnitzels, pesto, 1 gegrilde paprika, mozzarella, zout, peper,

Probeer 2 schnitzels zo plat mogelijk te krijgen. Smeer 1 kant van de schnitzels in met groene pesto. Snij 1 gegrilde rode paprika doormidden. Leg op elke schnitzel een halve gegrilde paprika. Leg hierop stukjes mozzarella. Vouw de schnitzels dicht en bind het vast met keukentouw of steek het vast met een cocktailprikker. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels aan beide kanten bruin en laat de schnitzels vervolgens op lager vuur goed gaar worden. Lekker met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel