Italiaans Gevulde Schnitzel

Italiaans Gevulde Schnitzel
Ingrediënten: 2 schnitzels, pesto, 1 gegrilde paprika, mozzarella, zout, peper,

Probeer 2 schnitzels zo plat mogelijk te krijgen. Smeer 1 kant van de schnitzels in met groene pesto. Snij 1 gegrilde rode paprika doormidden. Leg op elke schnitzel een halve gegrilde paprika. Leg hierop stukjes mozzarella. Vouw de schnitzels dicht en bind het vast met keukentouw of steek het vast met een cocktailprikker. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels aan beide kanten bruin en laat de schnitzels vervolgens op lager vuur goed gaar worden. Lekker met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat