Rijst met Gerookte Kip

Rijst met Gerookte Kip
Ingrediƫnten: rijst, 100 gram chorizo, 1 ui, 1 groene paprika, 3 stengels bleekselderij, tijm, chilipoeder, 3 eetlepels sojasaus, worcestershiresaus, 1 gerookte kipfilet, 300 ml water, cashewnoten

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram in plakjes gesneden chorizo knapperig. Schep de chorizo vervolgens uit de pan en houd het apart. Haal eventueel te veel vet uit de pan. Verhit schone olie in de pan. Bak in de hete olie 1 gesnipperde ui, 1 in reepjes gesneden groene paprika en 3 gesneden stengels bleekselderij tot de ui glazig is. Voeg tijm, chilipoeder, 3 eetlepels sojasaus en wat druppels worcestershiresaus toe. Bak dit kort mee. Voeg de chorizo en 1 in blokjes gesneden gerookte kipfilet toe. Giet daarna 300 ml water toe, zet het vuur lager en laat het geheel op laag vuur pruttelen. Voeg op het laatst nog wat cashewnoten toe. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat