Wortelblini’s en Zwitserse Schnitzel

Wortelblini's en Zwitserse Schnitzel
Wortelblini
Ingrediënten: 1 wortel, 1 kleine ui, 1 ei, 25 gram bloem, dille, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Rasp 1 wortel en meng dit met 1 kleine ui, 1 ei, 25 gram bloem en wat dille naar smaak. Verhit olie in een hete koekenpan en bak hierin de blini’s om en om bruin. Leg de blini’s vervolgens op een bakplaat. Strooi geraspte kaas over de wortelblini’s en zet vervolgens de bakplaat ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Zwitserse Schnitzels
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, nootmuskaat, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 100 ml witte wijn, 200 ml kookroom,

Snij 2 schnitzels in reepjes en kruid dit met zout, peper en nootmuskaat. Bak de schnitzelreepjes bruin in hete olie. Schep de schnitzelreepjes uit de pan en roerbak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons voor ongeveer 3 minuten. Voeg 100 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 200 ml kookroom toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de schnitzelreepjes toe en laat het geheel in 10 minuten op een laag vuur gaar worden.

Serveer de wortelblini’s en Zwitserse schnitzels met bijvoorbeeld aardappelbolletjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour