Boerenkool met Rookworst

Boerenkool met Rookworst
Lekker zo na de kerstdagen: boerenkool met rookworst

Ingrediƫnten: 1 kilo kruimige aardappelen, 500 gram boerenkool, zout, peper, rookworst, tomatenketchup, jusblokje, 200 ml water,

Schil 1 kilo aardappels en kook de aardappels gaar. Verwarm 500 gram diepvriesboerenkool in een apart pannetje met wat boter. Doe de rookworst halverwege de kooktijd van de aardappels bij de aardappels. Als beide gaar zijn stamp je het goed door elkaar en breng je het op smaak met zout en peper. Smelt de boter en doe bij de boter een jusblokje, wat tomatenketchup en 200 ml water. Breng de jus kort aan de kook. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat