Bloemkool met Mangochutney

Bloemkool met Mangochutney
Ingrediƫnten: 1 bloemkool, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 theelepels kerriepoeder, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel mangochutney, 250 ml water, 100 ml kokosmelk, zout, peper, cashewnoten,

Snij 1 bloemkool in roosjes, kook de bloemkoolroosjes in water met wat zout beetgaar. Bak ondertussen in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui glazig is. Voeg 2 theelepels kerriepoeder toe en bak dit kort mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel mangochutney, 250 ml water en 100 ml kokosmelk toe. Breng het geheel kort aan de kook en doe de bloemkoolroosjes erbij. Breng het op smaak met zout en peper. Laat het ongeveer 15 minuten op laag vuur pruttelen. Strooi op je bord nog cashewnoten over de bloemkool. Serveer met rijst of gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour