Kipkerrie met Rijst en Sperziebonen

Kipkerrie met Rijst en Sperziebonen
Ingrediënten: rijst, 300 gram sperziebonen, 1 ui, 1 eetlepel kerriepoeder, 200 ml kokosmelk, 100 ml kippenbouillon, 1 kipfilet,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 300 gram sperziebonen beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 eetlepel kerriepoeder tot de ui zacht is. Voeg 200 ml kokosmelk en 100 ml kippenbouillon toe en laat het even kort koken. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en laat de kipfilet in 20 minuten gaar worden. Serveer het geheel met de rijst en sperziebonen. Eet Smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat