Tagliatelle met Gehakt en Bleekselderij

Tagliatelle met Gehakt en Bleekselderij
Ingrediƫnten: 2 rode uien, 4 stengels bleekselderij, 300 gram gehakt, 1 eetlepel bloem, 100 ml rode wijn, 750 ml bouillon, 2 laurierblaadjes, tagliatelle, zout, geraspte kaas,

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin 2 gesnipperde rode uien en 4 gesneden bleekselderij stengels tot het zacht is. Schep het uit de pan en hou het apart. Voeg wat olie toe en bak op een hoger vuur 300 gram gehakt tot het bruin is. Doe de rode ui en bleekselderij terug in de pan. Voeg 1 eetlepel bloem toe. Roerbak kort mee. Doe er daarna 100 ml rode wijn en 750 ml bouillon bij. Breng het kort aan de kook en laat het geheel vervolgens op lager vuur zachtjes pruttelen voor ongeveer een uur. Kook ondertussen de tagliatelle in kokend water met wat zout tot het beetgaar is. Serveer de tagliatelle met de ‘ragu’ en strooi er nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour