Penne met Chorizo en Tomaat

Penne met Chorizo en Tomaat
Ingrediƫnten: penne, zout, 100 gram chorizo, 4 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 theelepel sambal, suiker, peper, rozemarijn, 2 eetlepels kookroom, geraspte kaas,

Kook de penne in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete wok 100 gram in kleine blokjes gesneden chorizo bruin. Voeg 4 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 theelepel sambal, suiker, zout, peper en rozemarijn toe. Laat het ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen. Voeg vervolgens 2 eetlepels kookroom toe en warm het geheel goed door. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat