Mince Pies

mince pies luxury deep filled

Tijdens ons midweekje London kom je natuurlijk langs de lekkerste delicatessen zoals de ‘foodhalls’ van Harrods, Selfridges en Marks & Spencer. Je wilt natuurlijk alles wel meenemen, maar helaas moet je het ook kunnen meenemen in je bagage. Iets echt typisch Engels hebben we wel meegenomen de ‘luxury deep filled mince pies’ van Marks & Spencer. Een echte kerst klassieker volgens de verpakking. Kleine taartjes met een vulling van rozijnen en cranberries. Even warm maken in de oven en je hebt een echt Engelse delicatesse!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel