Zone One in London

bangers and mash italian meatballs
Na een hele dag wandelen en ‘bussen’ in London hebben we gekozen om gewoon in het hotel te blijven eten. Dit bleek een goede keuze. Michel koos voor een typisch Engels gerecht ‘Bangers and Mash’, een aardappelpuree (met prei), worst en jus. Zelf koos ik voor Pasta with Italian Meatballs in Pomodori sauce. Dit was linguine met Italiaans gekruide gehaktballetjes met een pomodori tomatensaus. Erg lekker!

Zone One at the Euston Square Hotel
152-156 North Gower Street
London NW1 2LU (Groot-Brittanniƫ)
TEL: (0044)(0)20-73880099


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat