Fusilli met Kipfilet, Prei & Champignons

Fusilli met Kipfilet, Prei & Champignons
Ingrediënten: fusilli, zout, peper, 1 kipfilet, 1 prei, 150 ml witte wijn, 100 ml water, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, peterselie, kaas,

Kook de fusilli in kokend water met wat zout. Snij 1 kipfilet in blokjes en kruid met zout en peper. Bak de blokjes kipfilet goudbruin in hete olie. Schep het uit de pan. Doe in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden prei. Kruid met zout en peper. Roerbak een minuut. Voeg 150 ml witte wijn en 100 ml water toe. Breng het geheel aan de kook, zodat de alcohol verdampt. Voeg 250 gram in plakjes champignons toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Doe er nog 100 ml kookroom en wat peterselie bij en laat het nog 5 minuten pruttelen. Serveer het geheel met de fusilli. Doe op je bord wat geraspte kaas erbij. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat