Varkensfilet op Italiaanse Wijze

Varkensfilet op Italiaanse Wijze

Ingrediënten: 500 gram varkensfilet (aan 1 stuk), zout, peper, gedroogde Italiaanse kruiden, plakjes ham, mozzarella, zongedroogde tomaten, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht). Bestrooi de varkensfilet met zout en peper en wrijf het in met gedroogde Italiaanse kruiden. Snij de varkensfilet op 6 plekken in. Doe in deze snedes wat ham, mozzarella en fijngehakte zongedroogde tomaat. Leg de varkensfilet in de braadslee en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de braadslee ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een Italiaanse salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel