Varkensfilet op Italiaanse Wijze

Varkensfilet op Italiaanse Wijze
Ingrediënten: 500 gram varkensfilet (aan 1 stuk), zout, peper, gedroogde Italiaanse kruiden, plakjes ham, mozzarella, zongedroogde tomaten, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht). Bestrooi de varkensfilet met zout en peper en wrijf het in met gedroogde Italiaanse kruiden. Snij de varkensfilet op 6 plekken in. Doe in deze snedes wat ham, mozzarella en fijngehakte zongedroogde tomaat. Leg de varkensfilet in de braadslee en strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de braadslee ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een Italiaanse salade en gebakken aardappels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat