Brownie met Fudge

Brownie met Fudge

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 175 gram roomboter, 120 gram donkere basterdsuiker, 4 eieren, 1 eetlepel cacaopoeder, 150 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, snuf zout, 100 gram fudge,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een brownievorm in en bekleed het met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade au bain marie en laat het vervolgens iets afkoelen. Mix 175 gram roomboter met 120 gram donkere basterdsuiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en blijf het mixen tot het een luchtig mengsel is. Voeg daarna 1 eetlepel cacaopoeder, 150 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 1 snuf zout toe. Mix goed. Spatel vervolgens de gesmlten chocolade en 100 gram kleine stukjes fudge door het beslag. Giet het beslag in de brownievorm. Zet de vorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie iets afkoelen voor je het uit het bakblik haalt en in stukjes snijdt. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel