Brownie met Fudge

Brownie met Fudge
Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 175 gram roomboter, 120 gram donkere basterdsuiker, 4 eieren, 1 eetlepel cacaopoeder, 150 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder, snuf zout, 100 gram fudge,

Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een brownievorm in en bekleed het met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade au bain marie en laat het vervolgens iets afkoelen. Mix 175 gram roomboter met 120 gram donkere basterdsuiker tot een smeuïg geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en blijf het mixen tot het een luchtig mengsel is. Voeg daarna 1 eetlepel cacaopoeder, 150 gram bloem, 1 theelepel bakpoeder en 1 snuf zout toe. Mix goed. Spatel vervolgens de gesmlten chocolade en 100 gram kleine stukjes fudge door het beslag. Giet het beslag in de brownievorm. Zet de vorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie iets afkoelen voor je het uit het bakblik haalt en in stukjes snijdt. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat