Noedels met Kip en Paprika

Noedels met Kip en Paprika
Ingrediƫnten: noedels, 30 gram cashewnoten, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 eetlepel gemberpoeder, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel water, 1 ui, 1 groene paprika, 3 bosuien,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 30 gram cashewnoten in hete olie goudbruin, blijf er wel bij! Schep de cashewnoten uit de pan. Doe wat nieuwe olie in de wok en bak hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 1/2 eetlepel gemberpoeder toe. Bak dit kort mee. Voeg daarna 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel water, 1 fijngesnipperde ui en 1 in reepjes gesneden groene paprika toe. Roerbak een minuut of 5. Doe de noten terug in de pan samen met 3 in ringen gesneden bosuien. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat