Noedels met Kip en Paprika

Noedels met Kip en Paprika

Ingrediënten: noedels, 30 gram cashewnoten, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1/2 eetlepel gemberpoeder, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel water, 1 ui, 1 groene paprika, 3 bosuien,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 30 gram cashewnoten in hete olie goudbruin, blijf er wel bij! Schep de cashewnoten uit de pan. Doe wat nieuwe olie in de wok en bak hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 1/2 eetlepel gemberpoeder toe. Bak dit kort mee. Voeg daarna 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel water, 1 fijngesnipperde ui en 1 in reepjes gesneden groene paprika toe. Roerbak een minuut of 5. Doe de noten terug in de pan samen met 3 in ringen gesneden bosuien. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel