Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Rundvleesreepjes met Teriyakisaus
Vandaag weer de Actifry getest. Toch wel makkelijk alles er in doen apparaat aanzetten en geen omkijken meer na. Alleen rijst erbij koken. Om het nog makkelijker te maken ook gebruik van een ‘flesje’. Want tja teriyakisaus zelf maken, dat kost weer tijd.

Ingrediënten: rijst, 250 rundvleesreepjes, zout, peper, 1 ui, 1 groene paprika, 100 gram peultjes, 1/2 flesje Conimex teriyaki-honing saus,

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Doe in de Actifry 1 eetlepel olie. Verwarm dit 1 minuut. Doe vervolgens 250 gram rundvleesreepjes, zout, peper, 1 gesnipperde ui, 1 gesneden groene paprika, 100 gram peultjes en 1/2 flesje Conimex teriyaki-honing saus. Zet de Actifry ongeveer 15 minuten aan en je hebt een maaltijd. Serveer met de rijst.

Toch wokken? Fruit 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 250 gram rundvleesreepjes toe en roerbak tot de rundvleesreepjes bruin zijn. Voeg vervolgens 1 gesneden groene paprika en 100 gram peultjes toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg als laatste 1/2 flesje Conimex teriyaki-honing saus toe en verwarm het geheel goed door. Serveer met de rijst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel