Simpele Macaroni

Simpele Macaroni

Vandaag de simpele macaroni, want zo’n eerste werkdag na de vakantie hakt er wel in, vooral als je op locatie (een stuk verder weg) allerlei dingen moet testen en dan is iets simpels klaarmaken heerlijk.

Ingrediƫnten: macaroni, 2 uien, 200 gram blokjes ham, tijm, basilicum, tomatenketchup,

Kook de macaroni in kokend water met een beetje zout. Bak in hete olie 2 gesnipperde uien met tijm naar eigen smaak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 200 gram blokjes ham toe en fijngehakte basilicum. Roerbak een minuut of 5. Op je bord doe je er naar eigen smaak tomatenketchup door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel