Bistro Desanto in Sint Eloois Vijve

Bistro desanto - Sint-Eloois-VijveWeer in Belgie geweest, de heren aan het klussen met de satelliet en wij dames aan het shoppen. Daarna uiteten geweest bij Bistro Desanto. Marian nam Karnemelkstampers met spinazie en gebakken tongfileekes, Christiaan een kreeftesoep en een gebakken rogvleugel met kappertjes. Michel en ik, verliefd als we zijn de tartare biefstuk “bereid met liefde”. Erbij geserveerd werden er frites, salade en witlofsalade. Wij hebben er gesmuld!

Bistro Desanto
Gentseweg 57
8793 Sint-Eloois-Vijve België
Tel: (0032)(0)56-602413


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel