Actifry Snacks

actifry in actie actifry met snacks

Naast friet kan je ook snacks in de Actifry bakken. Dat hebben we dan ook getest. We hebben Mora Fun Mix Original genomen (met de viandel, carrero, ribster en crumbie). De baktijd was ongeveer 20 minuten. Dit is gelijk aan het bakken in de oven en dan is het voorverwarmen van de oven niet meegeteld. Dus tijdwinst. Je hoeft niet te bakken met een eetlepel olie. De smaak van de snacks waren beter dan wanneer de snacks in de oven waren bereid. Dit is ook zo voor de groenten. De smaken in de Actifry zijn beter dan met wokken. Dus over het algemeen zijn wij positief over de Acrifry (alleen jammer van de kroketten, die kan je helaas niet bakken in de Actifry)!


1 reactie op “Actifry Snacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat