Actifry Snacks

actifry in actie actifry met snacks

Naast friet kan je ook snacks in de Actifry bakken. Dat hebben we dan ook getest. We hebben Mora Fun Mix Original genomen (met de viandel, carrero, ribster en crumbie). De baktijd was ongeveer 20 minuten. Dit is gelijk aan het bakken in de oven en dan is het voorverwarmen van de oven niet meegeteld. Dus tijdwinst. Je hoeft niet te bakken met een eetlepel olie. De smaak van de snacks waren beter dan wanneer de snacks in de oven waren bereid. Dit is ook zo voor de groenten. De smaken in de Actifry zijn beter dan met wokken. Dus over het algemeen zijn wij positief over de Acrifry (alleen jammer van de kroketten, die kan je helaas niet bakken in de Actifry)!


1 reactie op “Actifry Snacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel