Friterie Ardennaise in Stavelot

Friterie Ardennaise - StavelotNa een bezoek aan de abdij van Stavelot en het museum van circuit Spa Francorchamps zijn we gaan lunchen bij Friterie Ardennaise. Michel nam een frites met een croquette de viande (rundvleeskroket), Britt een frites met een croquette du fromage (kaaskroket). Ik nam ook een croquette de fromage en erbij een boulette sauce provencal (een gehaktbal in Provencaalse saus. Het was een friterie van vroeger (qua inrichting) maar erg lekker.

Friterie Ardennaise
Rue Basse 7
4970 Stavelot – België
Telefoon: (0032)(0)80-864066


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel