Boulettes Sauce Chasseur

Boulettes Sauce Chasseur
Vandaag hadden wij bij Dufrais boulettes sauce chasseur (gehaktballen in een jagerssaus) gehaald. Dat leek ons er lekker en dat was het ook. Sauce chasseur is een jagerssaus. Een zoete saus en in onze versie zat volgens mij ook rozijnen wat niet helemaal hoort volgens Wikipedia. Erbij een salade en aardappelschijfjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel