Pistolet met Ham, Zongedroogde Tomaat en Kruidenboter

Pistolet met Ham, Zongedroogde Tomaat en Kruidenboter

Ingrediënten: 3 afbak pistolets, 3 zongedroogde tomaten, kruidenboter, ham,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij 3 afbak pistolets in. Smeer de snedes in met kruidenboter. Vul de snedes om en om met fijngehakte zongedroogde tomaten en dan met in reepjes gesneden ham. Zet de pistolets ongeveer 8 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel