Worstjes uit de Oven

Worstjes uit de Oven
Ingrediënten: 1 gele paprika, 3 rode uien, 6 Catalaanse worstjes, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml groentebouillon,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg in een ovenschaal 1 gesneden gele paprika en 3 grof gesneden rode uien. Leg hierop 6 Catalaanse worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen een saus van 1 blik tomaatblokjes met 150 ml groentebouillon. Na 20 minuten giet je de saus bij de worstjes. Zet de ovenschaal nog 20 minuten in de oven. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat