Worstjes uit de Oven

Worstjes uit de Oven
Ingrediënten: 1 gele paprika, 3 rode uien, 6 Catalaanse worstjes, 1 blik tomaatblokjes, 150 ml groentebouillon,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg in een ovenschaal 1 gesneden gele paprika en 3 grof gesneden rode uien. Leg hierop 6 Catalaanse worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen een saus van 1 blik tomaatblokjes met 150 ml groentebouillon. Na 20 minuten giet je de saus bij de worstjes. Zet de ovenschaal nog 20 minuten in de oven. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel