Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, 1 eetlepel worchestersaus, peper,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg vervolgens 1 in plakjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak 1 minuut mee. Voeg 300 gram gehakt toe en roerbak dit bruin. Vervolgens voeg je 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in plakjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Als laatste voeg je 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon en 1 eetlepel worchestersaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>