Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, 1 eetlepel worchestersaus, peper,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg vervolgens 1 in plakjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak 1 minuut mee. Voeg 300 gram gehakt toe en roerbak dit bruin. Vervolgens voeg je 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in plakjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Als laatste voeg je 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon en 1 eetlepel worchestersaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel