Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 wortel, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, 1 eetlepel worchestersaus, peper,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg vervolgens 1 in plakjes gesneden wortel en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak 1 minuut mee. Voeg 300 gram gehakt toe en roerbak dit bruin. Vervolgens voeg je 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 in plakjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Als laatste voeg je 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon en 1 eetlepel worchestersaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel 15 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat