Broccoli & Pasta Ovenschotel

Broccoli & Pasta Ovenschotel
Ingrediënten: 200 gram broccoli, 200 gram penne, 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 teentje knoflook, 4 eieren, 250 ml kookroom, tijm, zout, peper, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Kook 200 gram broccoli roosjes en ongeveer 200 gram penne beetgaar. Giet het beide af. Bak in een hete koekenpan 200 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 fijngehakt teentje knoflook tot het ontbijtspek knapperig. Doe de broccoli, penne en ontbijtspek in een ovenschaal. Maak een saus door 4 eieren, 250 ml kookroom, tijm naar eigen smaak, zout en peper. Giet de saus over de schotel en strooi er eventueel geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel