Chow Mein

Chow Mein
Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus, 2 eetlepels sojasaus, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 3 bosuien,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Roerbak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en roerbak kort mee. Maak een saus met 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels oestersaus en 2 eetlepels sojasaus. Voeg de saus toe aan de kipfilet en breng het kort aan de kook. Giet de noedels af en roer het door de kipfilet. Voeg als laatste 125 gram taugé en 3 in ringen gesneden bosuien toe, Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel