Cafetaria La Promenade in Veenendaal

patat pinda frikandel speciaal

Vandaag geen zin om te koken. Nou ja geen zin, beide te moe en last van een hoofdpijn. Zouden we toe zijn aan vakantie? In ieder geval werd het voor ons beide ‘het standaardwerk’ patatje pinda en een frikandel speciaal.

Cafetaria La Promenade
Veenslag 72
3905 SL Veenendaal
Tel.: 0318 526526


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel