Tagliatelle al Funghi

Tagliatelle al Funghi
Ingrediënten: tagliatelle, 250 gram kastanjechampignons, 10 gram eekhoorntjesbrood, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel peterselie, 100 ml kookroom, 1 scheutje citroensap, zout, peper,

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 10 gram geweekt eekhoorntjesbrood tot de champignons zacht is. Voeg vervolgens 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 100 ml kookroom en 1 scheutje citroensap toe. Breng het zachtjes aan de kook en laat het 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de tagliatelle. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Tagliatelle al Funghi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat