Noedels met Wortel, Paprika en Taugé

Noedels met Wortel, Paprika en Taugé

Ingrediënten: noodles, 6 eetlepels witte wijnazijn, 6 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels suiker, 1 theelepel sambal, 1 wortel, 1 groene paprika, 125 gram taugé,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 6 eetlepels witte wijnazijn, 6 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels suiker en 1 theelepel sambal. Laat dit 1 minuut koken. Voeg 1 in plakjes gesneden wortel en 1 in reepjes gesneden groene paprika toe. Laat dit 5 minuten meekoken. Voeg vervolgens 125 gram taugé toe en roerbak nog 1 minuut. Roer de ‘gare’ noedels door het geheel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel