Penne met Cherrytomatensaus

Penne met Cherrytomatensaus

Ingrediënten: penne, 1 ui, 250 gram cherrytomaten, 1 teentje knoflook, oregano, 5 eetlepels bouillon, 1 eetlepel basterdsuiker, zout, peper,

Kook de penne in kokend water met wat zout gaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui glazig. Voeg 250 gram cherrytomaten, 1 fijngehakt teentje knoflook, oregano, 5 eetlepels bouillon en 1 eetlepel basterdsuiker. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens op laag vuur 15 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel