Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo

Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo
Ingrediënten: tagliatelle, 100 gram chorizo (plakjes), 1 blik artisjokharten, 1 1/2 eetlepel pesto, zout, peper,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Snij 1 blik artisjokharten in kwarten. Bak in een hete koekenpan 100 gram plakjes chorizo knapperig. Schep uit de pan en giet eventueel teveel aan vet af. Verwarm in het achtergebleven vet artisjokharten met 1 1/2 eetlepel pesto. Breng op smaak met zout en peper en voeg de chorizo weer terug in de pan. Serveer met het met de tagliatelle. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel