Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo

Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo

Tagliatelle met Artisjokken en Chorizo

Ingrediƫnten: tagliatelle, 100 gram chorizo (plakjes), 1 blik artisjokharten, 1 1/2 eetlepel pesto, zout, peper,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Snij 1 blik artisjokharten in kwarten. Bak in een hete koekenpan 100 gram plakjes chorizo knapperig. Schep uit de pan en giet eventueel teveel aan vet af. Verwarm in het achtergebleven vet artisjokharten met 1 1/2 eetlepel pesto. Breng op smaak met zout en peper en voeg de chorizo weer terug in de pan. Serveer met het met de tagliatelle. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top