Broodje Warme Beenham met Honing-Mosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honing Mosterdsaus

Ingrediënten: 1 afbak ‘Pain du Boulogne’, 100 gram beenham, 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel grove mosterd, 1 eetlepel honing,

Bak de ‘Pain du Boulogne’ of een meergranen stokbrood volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm 100 gram beenham. Maak de honing-mosterdsaus door 3 eetlepels mayonaise te mengen met 1 eetlepel grove mosterd en 1 eetlepel honing. Snij de ‘Pain de Boulogne’ open en beleg met de warme beenham en doe er de honing-mosterdsaus over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel