Broodje Warme Beenham met Honing-Mosterdsaus

Broodje Warme Beenham met Honing Mosterdsaus

Ingrediënten: 1 afbak ‘Pain du Boulogne’, 100 gram beenham, 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel grove mosterd, 1 eetlepel honing,

Bak de ‘Pain du Boulogne’ of een meergranen stokbrood volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm 100 gram beenham. Maak de honing-mosterdsaus door 3 eetlepels mayonaise te mengen met 1 eetlepel grove mosterd en 1 eetlepel honing. Snij de ‘Pain de Boulogne’ open en beleg met de warme beenham en doe er de honing-mosterdsaus over. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>