Broccoli & Saucijs Pizza

Broccoli & Saucijs Pizza
Ingrediënten: 200 gram broccoli, zout, 6 gekruide saucijzen, 1 pizza kit (met tomatensaus), 200 gram cherrytomaten, mozzarella, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook 200 gram broccoli roosjes beetgaar in water met wat zout. Haal van 6 gekruide saucijzen (ongeveer 200 gram) het vel. Rul het worstvlees in een hete koekenpan. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat. Bestrijk met de tomatensaus. Halveer 200 gram cherrytomaten. Beleg de pizza met het worstvlees, de halve cherrytomaten en de broccoli. Strooi er vlokken mozzarella en geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel