Honing-Mosterd Pastasalade

Honing-Mosterd Pastasalade

Ingrediënten: 250 gram farfalle (of een andere korte pasta), 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel graanmosterd, 200 gram kipreepjes (of een restje gekookte kipfilet), 3 bosuien, 4 tomaten, basilicum,

Kook de farfalle gaar in kokend water met wat zout. Giet het af en spoel het met koud water. Doe in een grote kom 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel graanmosterd. Mix het goed. Snij 3 bosuien in ringen en 4 tomaten in stukjes. Meng dit samen met 200 gram kipreepjes, de afgekoelde farfalle en wat basilicum naar smaak door de honing mosterd saus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel