Honing-Mosterd Pastasalade

Honing-Mosterd Pastasalade

Ingrediënten: 250 gram farfalle (of een andere korte pasta), 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel graanmosterd, 200 gram kipreepjes (of een restje gekookte kipfilet), 3 bosuien, 4 tomaten, basilicum,

Kook de farfalle gaar in kokend water met wat zout. Giet het af en spoel het met koud water. Doe in een grote kom 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel graanmosterd. Mix het goed. Snij 3 bosuien in ringen en 4 tomaten in stukjes. Meng dit samen met 200 gram kipreepjes, de afgekoelde farfalle en wat basilicum naar smaak door de honing mosterd saus. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>