Schnitzels met Champignons en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels met Champignons en Zongedroogde Tomaat
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 teentje knoflook, 150 gram kastanjechampignons, 5 zongedroogde tomaten, 50 ml rundvleesbouillon,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels om en om bruin in hete boter. Haal de schnitzels uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook, 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 5 in reepjes gesneden zongedroogde tomaten. Als de paddenstoelen zacht zijn voeg je 50 ml rundvleesbouillon toe. Laat dit iets inkoken. Leg de schnitzels terug in de pan zodat het goed warm kan worden. Serveer met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat