Schnitzels met Champignons en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels met Champignons en Zongedroogde Tomaat
Ingrediënten: 2 schnitzels, zout, peper, 1 teentje knoflook, 150 gram kastanjechampignons, 5 zongedroogde tomaten, 50 ml rundvleesbouillon,

Kruid 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels om en om bruin in hete boter. Haal de schnitzels uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 fijngehakt teentje knoflook, 150 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 5 in reepjes gesneden zongedroogde tomaten. Als de paddenstoelen zacht zijn voeg je 50 ml rundvleesbouillon toe. Laat dit iets inkoken. Leg de schnitzels terug in de pan zodat het goed warm kan worden. Serveer met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel