Salade met Champignons en Ontbijtspek

Salade met Champignons en Ontbijtspek
Ingrediënten: 100 gram ontbijtspek, 175 gram kleine champignons, 1 teentje knoflook, tijm, zout, peper, 1 eetlepel olie, 1 scheutje citroensap, 300 gram gemengde salade,

Bak in een koekenpan 100 gram plakjes ontbijtspek knapperig. Haal het uit de pan en snij het fijn. Meng 175 gram kleine champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm, zout, peper en 1 eetlepel olie. Bak de champignons in ongeveer 5 minuten zacht. Voeg 1 scheutje citroensap toe. Meng de champignons met de ontbijtspek door 300 gram gemengde salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel