Salade met Champignons en Ontbijtspek

Salade met Champignons en Ontbijtspek

Ingrediënten: 100 gram ontbijtspek, 175 gram kleine champignons, 1 teentje knoflook, tijm, zout, peper, 1 eetlepel olie, 1 scheutje citroensap, 300 gram gemengde salade,

Bak in een koekenpan 100 gram plakjes ontbijtspek knapperig. Haal het uit de pan en snij het fijn. Meng 175 gram kleine champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm, zout, peper en 1 eetlepel olie. Bak de champignons in ongeveer 5 minuten zacht. Voeg 1 scheutje citroensap toe. Meng de champignons met de ontbijtspek door 300 gram gemengde salade. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>