Noedels met Spinazie en Paddenstoelen

Noedels met Spinazie en Paddenstoelen

Ingrediënten: noedels, 250 gram kastanjechampignons, 150 gram oesterzwammen, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, water, 3 bosuien, handvol pinda’s, zout, peper,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 150 gram gescheurde oesterzwammen. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperd sjalotje met 1 fijngehakte teentje knoflook. Voeg 200 gram spinazie toe en een beetje water. Roerbak ongeveer 3 minuten. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en een handvol pinda’s toe. Roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel