Noedels met Spinazie en Paddenstoelen

Noedels met Spinazie en Paddenstoelen
IngrediĆ«nten: noedels, 250 gram kastanjechampignons, 150 gram oesterzwammen, 1 sjalotje, 1 teentje knoflook, water, 3 bosuien, handvol pinda’s, zout, peper,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 150 gram gescheurde oesterzwammen. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperd sjalotje met 1 fijngehakte teentje knoflook. Voeg 200 gram spinazie toe en een beetje water. Roerbak ongeveer 3 minuten. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden bosuien en een handvol pinda’s toe. Roerbak nog 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat