Taco’s met Gyrosreepjes

Taco's met Gyrosreepjes
Vandaag heeft Britt in de keuken gestaan en ze heeft taco’s met gyrosreepjes gemaakt.

Ingrediënten: 9 tacoschelpen, 400 gram gyrosreepjes, 250 gram Italiaanse groenten, sla, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 120 graden en verwarm hierin de taco’s ongeveer 8 minuten. Bak in hete olie 400 gram gyros met 250 gram Italiaanse groenten. Bak tot het vlees goed is. Vul de tacoschelpen met een paar blaadjes sla en de gyrosreepjes. Strooi er geraspte kaas over en serveer er knoflooksaus bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel