Taco’s met Gyrosreepjes

Taco's met Gyrosreepjes
Vandaag heeft Britt in de keuken gestaan en ze heeft taco’s met gyrosreepjes gemaakt.

Ingrediƫnten: 9 tacoschelpen, 400 gram gyrosreepjes, 250 gram Italiaanse groenten, sla, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 120 graden en verwarm hierin de taco’s ongeveer 8 minuten. Bak in hete olie 400 gram gyros met 250 gram Italiaanse groenten. Bak tot het vlees goed is. Vul de tacoschelpen met een paar blaadjes sla en de gyrosreepjes. Strooi er geraspte kaas over en serveer er knoflooksaus bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat