Macaroni Schotel

Macaroni Schotel
Soms heb je totaal iets anders in gedachten qua ‘wat eten we vanavond’ en dan heb je er als je het moet maken gewoon geen zin meer in. Het hadden eigenlijk spinazie-flapjes moeten worden, maar met wat groenten wat echt op moest is het een vegetarische macaroni schotel geworden.

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 gele paprika, 3 stengels bleekselderij, 1 blik tomaatblokjes, 200 ml groentenbouillon, 200 gram macaroni, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Bak tot de ui zacht is, voeg dan 1 in reepjes gesneden gele paprika en 3 gesneden stengels bleekselderij toe. Roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 200 ml groentenbouillon toe. Breng aan de kook en voeg 200 gram macaroni toe. Kook kort mee. Doe het geheel in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel