Macaroni Schotel

Macaroni Schotel

Macaroni Schotel

Soms heb je totaal iets anders in gedachten qua ‘wat eten we vanavond’ en dan heb je er als je het moet maken gewoon geen zin meer in. Het hadden eigenlijk spinazie-flapjes moeten worden, maar met wat groenten wat echt op moest is het een vegetarische macaroni schotel geworden.

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 gele paprika, 3 stengels bleekselderij, 1 blik tomaatblokjes, 200 ml groentebouillon, 200 gram macaroni, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook. Bak tot de ui zacht is, voeg dan 1 in reepjes gesneden gele paprika en 3 gesneden stengels bleekselderij toe. Roerbak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes en 200 ml groentebouillon toe. Breng aan de kook en voeg 200 gram macaroni toe. Kook kort mee. Doe het geheel in een ovenschaal. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top