Kip Piri Piri

Kip Piri Piri
Ingrediënten: 1 rode paprika, 1 rode peper, 4 eetlepels olie, 3 eetlepels rode wijnazijn, 2 kipfilets,

Doe in een keukenmachine 1 in grove stukken rode paprika, 1 rode peper, 4 eetlepels olie en 3 eetlepels rode wijnazijn. Pureer het geheel. Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Doe het piri piri mengsel in een schaal en marineer hierin de kipfilets voor minstens 10 minuten. Grill de kipfilets 5 minuten aan elke kant. Keer de kipfilet maar 1 keer! Ben je niet zeker of de kipfilet gaar is? Leg de kipfilets dan ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven op 160 graden. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat