Kip Piri Piri

Kip Piri Piri
Ingrediënten: 1 rode paprika, 1 rode peper, 4 eetlepels olie, 3 eetlepels rode wijnazijn, 2 kipfilets,

Doe in een keukenmachine 1 in grove stukken rode paprika, 1 rode peper, 4 eetlepels olie en 3 eetlepels rode wijnazijn. Pureer het geheel. Kruid 2 kipfilets met zout en peper. Doe het piri piri mengsel in een schaal en marineer hierin de kipfilets voor minstens 10 minuten. Grill de kipfilets 5 minuten aan elke kant. Keer de kipfilet maar 1 keer! Ben je niet zeker of de kipfilet gaar is? Leg de kipfilets dan ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven op 160 graden. Serveer met gebakken aardappels en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel